ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 19€ με Box Now!  "Μάθε περισσότερα"

Celebrate every little occasion. Celebrate every day. Celebrate Life.
Το Καλάθι μου
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!

Μπαλόνια Foil - Οδηγίες Χρήσης

Μπαλόνια Foil με αέρα

Δε χρειάζονται ήλιον. Φουσκώνουν εύκολα με αέρα, με το πλαστικό καλαμάκι που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, και σφραγίζουν αυτόματα. Περάστε το καλαμάκι από την ειδική τρύπα μέχρι να ανοίξει τη βαλβίδα και φουσκώστε το μπαλόνι φυσώντας μέσα στο καλαμάκι. Μόλις φουσκώσετε το μπαλόνι, αφαιρέστε το καλαμάκι και πιέστε με τα δάχτυλά σας στο σημείο της βαλβίδας ώστε να σφραγίσει.

Προσοχή!

Για να φουσκώσετε το μπαλόνι χρησιμοποιήστε αποκλειστικά το πλαστικό καλαμάκι που παρέχεται από τον κατασκευαστή & περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Αν προσπαθήσετε να το φουσκώσετε με άλλο τρόπο, το μπαλόνι μπορεί να καταστραφεί. Μη φουσκώνετε τα μπαλόνια υπερβολικά γιατί μπορεί να σκάσουν.


Μπαλόνια Foil με ήλιον

Τα μπαλόνια αυτά φουσκώνουν αποκλειστικά και μόνο με ήλιον. Απευθυνθείτε σε ειδικά καταστήματα με μπαλόνια. Τα μπαλόνια πρέπει να φουσκώσουν σύμφωνα με τις προδιαγραφές & τις οδηγίες του κατασκευαστή, διαφορετικά μπορεί να σκάσουν.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Παιδιά κάτω των οκτώ ετών διατρέχουν κίνδυνο πνιγμού ή ασφυξίας από ξεφούσκωτα ή σκασμένα μπαλόνια. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα.

Φυλάξτε τα ξεφούσκωτα μπαλόνια μακριά από τα παιδιά. Πετάξτε αμέσως τα σκασμένα μπαλόνια. .