Tο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από Μ. Παρασκευή 3/5 έως και Τρίτη 7/5/2024. Καλό Πάσχα!

Celebrate every little occasion. Celebrate every day. Celebrate Life.
Το Καλάθι μου
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι!

Ιδέες για ένα μοναδικό παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!


Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και νιώθουμε όλοι έντονα την μαγεία των Χριστουγέννων: στολισμένοι δρόμοι και σπίτια, κρύος καιρός και ζεστά χαμόγελα. Εάν ο μικρός ή η μικρή σου έχει γενέθλια μέσα στις γιορτές ή αν απλώς θέλεις να διοργανώσεις ένα παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, αυτό το άρθρο είναι για εσένα! Έχουμε συγκεντρώσει υπέροχες ιδέες & συμβουλές για ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο! Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα ή τα "χριστουγεννιάτικα" χρώματα του πάρτυ σας! Μπορείς να πάρεις έμπνευση εδώ!

Διακόσμηση χώρου

Χριστουγεννιάτικα μπαλόνια & συνθέσεις

Τα μπαλόνια αποτελούν μία κλασική αλλά πολύ όμορφη επιλογή για τη διακόσμηση οποιουδήποτε πάρτυ. Τα παιδιά άλλωστε τα λατρεύουν! Επίλεξε μονόχρωμα μπαλόνια latex στα χρώματα του πάρτυ σου, αλλά και μπαλόνια foil με χριστουγεννιάτικα σχέδια. Μπορείς να τα αφήσεις κάτω ή να τα φουσκώσεις με ήλιον. Αν έχεις τον χρόνο, μπορείς να δημιουργήσεις μία αψίδα ή μία γιρλάντα από μπαλόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

   

Balloon Mosaic: Η πιο πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Στόλισε ένα "Balloon Mosaic" με σχέδιο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η πιο πρωτότυπη διακόσμηση για το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ σου που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Μπορείς να το τοποθετήσεις είτε στο πάτωμα, είτε πάνω στο Candy Buffet. 

Γιρλάντες σε γιορτινά σχέδια

Οι γιρλάντες αποτελούν άλλο ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να αναδείξει το χριστουγεννιάτικο θέμα του πάρτυ σας. Ανάλογα με τον χώρο αλλά και με το θέμα του πάρτυ, μπορείς να συνδυάσεις δύο ή και περισσότερες γιρλάντες για να δημιουργήσεις την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα!

  

Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα για τα τζάμια

Μερικά χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα μπορούν να αποτελέσουν τις τελικές πινελιές για τη διακόσμηση του χώρου σου. Χιονισμένα τοπία, έλατα, τάρανδοι και φυσικά ο Άγιος Βασίλης στο έλκηθρό του δεν μπορούν να λείπουν! Αυτά τα αυτοκολλητάκια τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα από τα τζάμια και θα προσθέσουν μια παιχνιδιάρικη νότα στον χώρο!

Candy/ Salty Buffet & παιδικό τραπέζι

Αφού στολίσεις τον χώρο του πάρτυ, σειρά έχει το τραπέζι όπου θα φάνε τα παιδάκια, αλλά και το Candy ή Salty Buffet.

Ως centerpiece στο τραπέζι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κλαδιά έλατου (φυσικά ή τεχνητά) και να προσθέσεις ανάμεσά τους χάρτινα σπιτάκια. Όχι μόνο θα στολίσουν τέλεια το τραπέζι σου, αλλά θα αποτελέσουν και μια μικρή έκπληξη για τους μικρούς σου καλεσμένους, καθώς μπορείς να τα γεμίσεις με γλυκίσματα και να χαρίσεις από ένα σπιτάκι σε κάθε παιδάκι στο τέλος του πάρτυ!


Εναλλακτικά, μπορείς να στολίσεις τα κλαδιά με στολιδάκια και - αν τα παιδάκια δεν είναι πολύ μικρά - να σκορπίσεις κονφετί στο τραπέζι!


Για ένα πολύ γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ, συνδύασε τα πιάτα, τα ποτήρια & τις χαρτοπετσέτες με το θέμα ή με τα χρώματα που έχεις επιλέξει για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ σας!

    

Χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ για μικρούς & μεγάλους και Photo Booth

Σίγουρα κάτι που δεν θα παραβλέψει κανείς είναι να απαθανατίσει τα χαμόγελα όσων μοιράζονται αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Αν σκέφτεσαι πως να κάνεις κάτι διαφορετικό για τις φωτογραφίες της ημέρας, τα αξεσουάρ και ένα Photo Booth ίσως είναι η ιδέα που ψάχνεις!

Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να φορέσετε χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, όπως στέκες "It's Christmas" ή στέκες με έλατα ή γκι για να μπείτε στο πνεύμα των γιορτών και να βγάλετε τις πιο πρωτότυπες, χαρούμενες & όμορφες φωτογραφίες, δημιουργώντας άλλη μια γλυκιά ανάμνηση για το μέλλον!

    

  

Μπορείς επίσης να φτιάξεις μια γωνιά Photo Booth όπου σίγουρα όλοι θα θέλουν να φωτογραφηθούν!


Μύρισε Χριστούγεννα

Η τούρτα και τα γλυκίσματα του Candy Buffet μπορούν να αποτελέσουν κι αυτά κομμάτι της μαγείας των Χριστουγέννων! Όλα τα γλυκά που θα κεράσεις τους καλεσμένους σας μπορούν να ταιριάζουν αισθητικά & χρωματικά με το θέμα του πάρτυ σας. Μπορείς να παραγγείλεις ή να φτιάξεις υπέροχα μπισκότα με κουπ πατ σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, αλλά και cupcakes με χρωματιστό frosting & toppings! Για την τούρτα του μικρού ή της μικρής εορτάζουσας, μπορείς και πάλι να επιλέξεις ένα χριστουγεννιάτικο σχέδιο με βάση το θέμα του πάρτυ!

   
(Arlos Cookies)                                                                    (Brittany May Cakes)                          

  
(The Little Blog of Vegan)          (Ruth Black)

    
(Curly Girl Kitchen)                         (Flour Cookie Co)                                    (itakeyou)


Δραστηριότητες για τα παιδιά

Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, μπορείς να διοργανώσεις διάφορα παιχνίδια & δραστηριότητες. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε μία πολύ γλυκιά δραστηριότητα, η οποία προσδίδει και μία συναισθηματική αξία στον στολισμό του δένδρου. Στο πνεύμα των γιορτών λοιπόν, μοίρασε στα παιδάκια μικρά καρτελάκια σε χριστουγεννιάτικα σχέδια και ζήτησέ τους να γράψουν από μία μικρή ευχή για τα Χριστούγεννα (ή για τον εορτάζοντα!) και να τα κρεμάσουν σαν στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ελπίζουμε όλες οι ευχές των παιδιών να πραγματοποιηθούν! ❤️


Δωράκια στο τέλος του πάρτυ

Για να ευχαριστήσεις τους μικρούς σας καλεσμένους που γιόρτασαν μαζί σας & έκαναν αυτή την τόσο σημαντική ημέρα ακόμα πιο όμορφη, μπορείς στο τέλος του πάρτυ να τους χαρίσεις μικρά δωράκια. Ως δωράκια, μπορείς να επιλέξεις χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ, στολιδάκια, διακοσμητικά ή βιβλιαράκια & να τα τυλίξεις σε απίθανα χαρτιά περιτυλίγματος ή να τα συσκευάσεις σε σακουλάκια ή κουτάκια! 

 

Ολοκληρώνοντας αυτό το ταξίδι ιδεών για παιδικά χριστουγεννιάτικα πάρτυ, αφήνουμε πίσω μας έναν χρωματιστό και παιχνιδιάρικο κόσμο. Η διακόσμηση που ζωντανεύει τον χώρο, το φανταστικό τραπέζι γεμάτο λιχουδιές, οι φωτογραφίες που καταγράφουν τα πιο χαρούμενα πρόσωπα και τα γλυκά που αναδεικνύουν τη φαντασία, όλα δημιουργούν στιγμές μοναδικές και αξέχαστες!

Ελπίζουμε ότι οι ιδέες μας θα σου δώσουν έμπνευση και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα παιδικό πάρτυ που θα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η παιδική χαρά είναι η πιο αγνή μορφή χαράς και τα πάρτυ είναι το πλαίσιο όπου αυτή η χαρά ανθίζει περισσότερο από ποτέ!

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και καλές γιορτές!

Προτεινόμενα προϊόντα