Σπινθηροβόλο κερί μίνι Αστεράκι χρυσό με κάρτα "King of the Day"

Κωδικός: 01009165

Kαρτούλα "King of the Day" με μίνι χρυσό σπινθηροβόλο κερί σε σχήμα αστεριού.

Στο πίσω μέρος της καρτούλας μπορείτε να γράψετε το μήνυμα ή την ευχή σας, ενώ με το μίνι σπινθηροβόλο κεράκι μπορείτε να στολίσετε ένα cupcake ή οποιοδήποτε άλλο γλυκάκι!

Διαστάσεις κάρτας: ~Υ.11,6εκ. x Μ.8,3εκ.

Διαστάσεις σπινθηροβόλου κεριού: Αστεράκι ~3,5εκ. x 3εκ./ Ύψος με το στικ ~10εκ.

Μία υπέροχη & πολύ πρωτότυπη ιδέα για δωράκι ή ευχετήρια καρτούλα που θα κάνει τον εορτάζοντα να αισθανθεί μοναδικός!

Κατασκευάζεται στην Γερμανία. 

Τα σπινθηροβόλα κεριά Wondercandle® δίνουν μια λάμψη χαράς σε κάθε περίσταση!

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε γενέθλια ή ονομαστική εορτή, σε γάμο ή επέτειο, στην γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, στην γιορτή της μητέρας ή του πατέρα, σε Χριστουγεννιάτικα ή Πρωτοχρονιάτικα πάρτυ, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη μικρή ή μεγάλη γιορτή, για μία μικρή δόση μαγείας!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ: Το σπινθηροβόλο κερί πρέπει να βρίσκεται συνεχώς μακριά από εύφλεκτες επιφάνειες, ρούχα ή οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης ή εγκαύματος. Τοποθετήστε το σταθερά σε μη εύφλεκτη επιφάνεια και ανάψτε ένα σπινθηροβόλο κερί τη φορά. Μην χρησιμοποιήσετε κοινό αναπτήρα γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Χρησιμοποιήστε μακριά σπίρτα ή μακρύ αναπτήρα για διάρκεια περίπου 6-8 δευτερόλεπτα. Μην το κρατάτε στο χέρι και μην εισπνέετε τον καπνό. Mην ακουμπάτε το σύρμα όσο είναι ακόμα ζεστό. Να το πετάτε στον κάδο απορριμμάτων μόνο αφού βεβαιωθείτε ότι έχει κρυώσει. Απαγορεύεται η χρήση του από παιδιά κάτω από 12 ετών. Άτομα κάτω των 18 χρονών πρέπει να επιβλέπονται από ενήλικες. 


2,75 €
lazyload
lazyload
lazyload

 

lazyload

Παρακαλώ περιμένετε...

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι αγορών σας.


Συνέχιση αγορών Καλάθι αγορών