Μπαλόνι "Will You Marry Me?" 91εκ.

Κωδικός: 01006877

Κόκκινο μπαλόνι που γράφει "Will You Marry Me? Pop to Say Yes". 

Ψάχνετε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνετε πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας; Τότε αυτό το μεγάλο μπαλόνι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε!! 

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα μεγάλο κόκκινο μπαλόνι (91εκ.), το οποίο περιέχει κονφετί καρδούλες σε κόκκινο, λευκό & ροζ χρώμα, καθώς και 2 καρτελάκια για να γράψετε ένα μήνυμα στην αγαπημένη σας. Περιλαμβάνει επίσης χάρτινες φουντίτσες σε τρία χρώματα (λευκές, ροζ & κόκκινες foil), 3 διακοσμητικές καρδούλες από χαρτόνι και 1 διάφανο κορδονάκι για να κρεμάσετε τα διακοσμητικά στο κάτω μέρος του μπαλονιού!

Μπορείτε να φουσκώσετε το μπαλόνι είτε με ήλιον, εάν θέλετε να αιωρείται, είτε με αέρα, εάν προτιμάτε να το στερεώσετε στο ειδικό πλαστικό καλαμάκι στήριξης (το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία), και να το κρατάτε! Πριν φουσκώσετε το μπαλόνι, βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει μέσα το μήνυμά σας!!

Η αγαπημένη σας θα πρέπει να πει το μεγάλο "Ναι" & να σκάσει το μπαλόνι! Έτσι θα ελευθερωθούν τα κονφετί που περιέχει μέσα το μπαλόνι, αλλά και το μήνυμά σας!

Προσοχή! Μην φουσκώνετε τα μπαλόνια υπερβολικά γιατί μπορεί να σκάσουν! Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης!


10,85 €
lazyload
lazyload
lazyload

 

lazyload

Παρακαλώ περιμένετε...

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι αγορών σας.


Συνέχιση αγορών Καλάθι αγορών
lazyload
Εγγραφείτε σήμερα στο Newsletter μας και κερδίστε
10% έκπτωση
στην πρώτη σας παραγγελία