Για παραγγελίες άνω των 70 η αποστολή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα.

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier (ACS, ΕΛΤΑ Courier).

Μπορώ να παραλάβω μόνος μου την παραγγελία μου;

Ναι μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους κάνοντας την αντίστοιχη επιλογή στην μέθοδο αποστολής κατά την διαδικασία του checkout


Κόστος Αποστολής

Όλες οι τιμές εντός Ελλάδας περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%.

Με Box Now

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€

Με ΕΛΤΑ Courier

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,00€.

Σε περιοχές εκτός αστικών κέντρων, όπου δεν υπάρχει τοπικό γραφείο των ΕΛΤΑ Courier, η παραλαβή των παραγγελιών γίνεται από τον παραλήπτη στο τοπικό κατάστημα των ΕΛΤΑ κατόπιν ειδοποίησης του από το ταχυδρομείο.

Εάν επιθυμείς πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 2,50€.

Με ACS Courier

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 3,50€.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή ή χωριό με δυσκολία πρόσβασης ή δεν έχει τοπικό σταθμό η εταιρεία courier, το κόστος αποστολής αυξάνεται. Η επιπρόσθετη αυτή χρέωση ισχύει και για τις παραγγελίες που είναι μεγαλύτερες των 70€ και δικαιούνται δωρεάν τα βασικά μεταφορικά έξοδα.

Εάν επιθυμείς πληρωμή με αντικαταβολή η επιπλέον χρέωση είναι 2,50€.


Χρόνοι παράδοσης

Οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί σε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης μετά είναι:

Με Box Now

Με ΕΛΤΑ Courier / ACS Courier

- Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές εκτός αργιών. Παράδοση Σάββατο γίνεται με επιπλέον χρέωση 3€ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Θα πρέπει να μας ενημερώσεις ότι επιθυμείς να γίνει η πάραδοση Σάββατο.


Παραλαβή από το κατάστημα Sweebies

Οι παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί σε εργάσιμη ημέρα μέχρι τις 15:00 μπορούν να παραληφθούν αυθημερόν στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Γενικές Παρατηρήσεις - Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως η εορταστική περίοδος Χριστουγέννων, Πάσχα, Black Friday ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να διαφοροποιείται.

- Ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.

- Προϊόντα με μεγάλο όγκο ενδέχεται να επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά έξοδα. πχ. Πινιάτες επιπλέον έως 3,00€, Βάσεις για τούρτες επιπλέον έως 1€. Η επιβάρυνση αυτή υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημά μας κατά την διαδικασία του checkout.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου; (track order)

Πριν από την παράδοση του δέματος στην εταιρεία ταχυμεταφορών μπορείς να παρακολουθείς την προετοιμάσια της παραγγελίας σου εδώ

Μετά την παράδοση του δέματος σου στην εταιρεία ταχυμεταφορών, σου αποστέλλεται email από το no-reply@sweebies.gr το οποίο περιέχει το νόμιμο παραστατικό της παραγγελίας σου. Μπορείς να το κατεβάσεις (download) και μέσα σε αυτό θα βρεις τον αριθμό αποστολής καθώς και σύνδεσμο ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την πορεία παράδοσής της παραγγελίας σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 211 0130688, είτε στέλνοντας email στο info@sweebies.gr και θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σου.


ΚΥΠΡΟΣ

Με ACS Courier

Τα έξοδα για όλες τις παραγγελίες είναι 9,50€ ανεξαρτήτως βάρους. Εξαιρούνται παραγγελίες οι οποίες περιέχουν ογκώδη αντικείμενα όπως πχ. πινιάτες, βάσεις για τούρτες, οι οποίες επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση.

Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο σε 8 - 14 εργάσιμες ημέρες. Εάν επιθυμείτε Express παράδοση (2 - 4 ημέρες) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή ή χωριό με δυσκολία πρόσβασης ή δεν έχει τοπικό σταθμό η εταιρεία courier, το κόστος αποστολής αυξάνεται.

Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη!