Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη γέννηση του μικρού σας; Τα πρώτα γενέθλια είναι αναμφίβολα μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση για όλους τους γονείς! Γιορτάστε τα με ένα μικρό πάρτι, με λίγους στενούς συγγενείς και καλούς φίλους.

Εμείς σας προτείνουμε ένα πολύ πρωτότυπο θέμα για πάρτι για τα πρώτα γενέθλια του μωρού σας: τα Vintage αγωνιστικά αυτοκίνητα!

Πάρτυ για αγόρια: Αγωνιστικό Αυτοκίνητο      θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο

Το σιέλ & το κόκκινο είναι δύο χρώματα που συνδυάζονται όμορφα και ταιριάζουν τέλεια με το συγκεκριμένο θεματικό πάρτι. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα αυτά και για τη διακόσμηση αλλά και για τα είδη πάρτι.

Για τη διακόσμηση του πάρτι σας θα χρειαστείτε κάποια vintage μεταλλικά αυτοκίνητα μικρά ή μεγάλα, τα οποία μετά μπορείτε να κρατήσετε για να παίζει ο μικρούλης σας! Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια σε διάφορες διαστάσεις. Εάν τα φουσκώσετε με ήλιον το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, ειδικά με τα μπαλόνια των 90εκ. Μπορείτε μάλιστα να γεμίσετε με κονφετί διάφανα μπαλόνια 90εκ. για μία ακόμα πιο ιδιαίτερη διακόσμηση του πάρτι σας.

θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο       

Για το συγκεκριμένο στήσιμο, επιλέχθηκαν είδη πάρτι Paper Eskimo σε σιέλ & κόκκινο χρώμα: πιάτα ριγέ σιέλ, χαρτοπετσέτες cocktail ριγέ & πουά κόκκινες, χάρτινα καλαμάκια ριγέ κόκκινα, καθώς και ξύλινα πιρούνια και κουτάλια. Επίσης, οι ριγέ κόκκινες & ριγέ σιέλ θήκες για cupcakes χρησιμοποιήθηκαν για pop corn!

θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο 

θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο    θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο

θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο    θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο

 Στο candy bar μπορείτε να έχετε μπισκότα στο σχήμα του αριθμού 1 και φυσικά με σχέδιο vintage αυτοκινήτα ή βενζινάδικo! Για την τούρτα, σας προτείνουμε ένα απλό naked cake!  

θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο     θεματικό πάρτυ για αγόρια - Vintage Αγωνιστικό Αυτοκίνητο     

Μπορείτε να δείτε περισσότερα είδη πάρτι που ταιριάζουν ωραία με το συγκεκριμένο θεματικό πάρτι εδώ: https://www.sweebies.gr/1st-birthday/prota-genethlia-agori/idees-gia-party-prota-genethlia-agori-vintage-race-car