Ψάχνετε ένα ιδιαίτερο θέμα για το καλοκαιρινό πάρτι της μικρής σας; Σας προτείνουμε να διοργανώσετε ένα chic πάρτι με θέμα την γοργόνα!!

 

Η συλλογή Mint To Be της Paper Eskimo σε χρώματα βεραμάν και χρυσό είναι ιδανική για αυτό το θεματικό πάρτι και περιλαμβάνει χάρτινα πιάτα φαγητού & γλυκού, χάρτινα ποτήρια & καλαμάκια, χαρτοπετσέτες, αλλά και θήκες για cupcakes.

 

Πάρτυ γενεθλίων για κορίτσια με θέμα την γοργόνα 

  

Για τη διακόσμηση του candy bar ή του χώρου σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χάρτινα διακοσμητικά σε χρυσό, λευκό & βεραμάν χρώμα (διακοσμητικές μπάλες honeycomb, pom pom, βεντάλιες και γιρλάντες), αλλά και μπαλόνια latex ή foil.

 

Καλοκαιρινό Πάρτι με θέμα την Γοργόνα

 

Αν σας αρέσουν οι κατασκευές, μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακές μέδουσες χρησιμοποιώντας μπαλόνια latex & κορδέλες!!

 

Καλοκαιρινό Πάρτι με θέμα την Γοργόνα

 

Για τα γλυκάκια του πάρτι, επιλέξτε cupcakes με ουρίτσες γοργόνας, αλλά και μπισκότα που θυμίζουν αχιβάδες.

 

Καλοκαιρινό Πάρτι με θέμα την Γοργόνα   Καλοκαιρινό Πάρτι με θέμα την Γοργόνα

 

Για τα δωράκια του πάρτι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουτάκια για δωράκια Mint To Be Confetti. Μία ωραία ιδέα είναι να τα διακοσμήσετε με χρυσή κορδελίτσα & λευκά κοχυλάκια!

 

Καλοκαιρινό πάρτυ με θέμα την Γοργόνα

 

Εάν θέλετε κι εσείς να διοργανώσετε ένα πάρτι με θέμα την γοργόνα, δείτε εδώ τα είδη πάρτι και διακόσμησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

 

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε από εδώ δωρεάν την πρόσκληση για παιδικό πάρτι με θέμα την γοργόνα της Paper Eskimo, καθώς και όμορφα καρτελάκια "Thank you" για τα δωράκια!