Η «Minnie» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα θεματικά πάρτι για κορίτσια και ταιριάζει τέλεια σε ηλικίες 1-4 ετών!

 

Εμείς επιλέξαμε να κάνουμε ένα minimal φυσικά στήσιμο σε χρώματα κόκκινο & μαύρο! Το βασικό σχέδιο ήταν το πουά, αλλά χρησιμοποιήσαμε και κάποιες λεπτομέρειες σε ριγέ, καθώς ο συνδυασμός των δύο σχεδίων δίνει πάντα ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Θεματικό πάρτυ Minnie   

Το τραπέζι το στήσαμε με πιάτα φαγητού κόκκινα με λευκό πουά & λευκά με μαύρο πουά, αντίστοιχα ποτήρια, πιάτα γλυκού κόκκινα με λευκό πουά & λευκά με κόκκινο πουά, χαρτοπετσέτες κόκκινες πουά, καλαμάκια πουά κόκκινα & μαύρα και ξύλινα μαχαιροπίρουνα. Τα δύο σχέδια στα πιάτα φαγητού και στα πιάτα γλυκού τοποθετήθηκαν εναλλάξ στο τραπέζι ώστε να υπάρχει μία ισορροπία.

Θεματικό πάρτυ Minnie   Θεματικό πάρτυ Minnie   

Για τα διάφορα μικρά γλυκίσματα χρησιμοποιήσαμε κόκκινα κουτάκια καθώς και λευκές θήκες για cupcakes. Ενώ για τη διακόσμηση χρησιμοποιήσαμε κονφετί Mickey & Minnie, μπαλόνια κόκκινα, μαύρα & πουά μαύρα, καθώς και δύο μπαλόνια μαύρα 90εκ. τα οποία φουσκώσαμε με ήλιον!

Η τούρτα, τα cupcakes & τα μπισκοτάκια είχαν όλα θέμα την Minnie κι έτσι έδεναν όλα υπέροχα!

Θεματικό πάρτυ Minnie   Πάρτυ Minnie

Για το candy bar χρησιμοποιήσαμε πουά κόκκινα κουτάκια για cupcakes & πουά κόκκινα σακουλάκια για δωράκια. Η διακόσμηση έγινε με διακοσμητικές μπάλες (honeycomb), με μία κόκκινη βεντάλια & μία γιρλάντα που εκτυπώσαμε εμείς.

Candy Bar με θέμα την Minnie   Candy Bar με θέμα την Minnie

Περισσότερα προϊόντα για να διοργανώσετε κι εσείς δικό σας πάρτι Minnie θα βρείτε εδώ: https://www.sweebies.gr/idees-gia-paidiko-party/idees-gia-paidiko-party-gia-koritsia/idees-gia-party-gia-koritsia-minnie?limit=all