Έχετε αναλάβει να διοργανώσετε το bachelorette πάρτι της καλύτερής σας φίλης ή της αδερφής σας και αναζητάτε μία νέα ιδέα που θα ταιριάζει τέλεια στο εκλεπτυσμένο της στιλ; Το θεματικό πάρτι "Botanical" είναι τόσο chic & stylish που σίγουρα θα την ενθουσιάσει! Επιλέξτε τον χώρο όπου θα γίνει το πάρτι σας και στήστε ένα υπέροχο σκηνικό για την μέλλουσα νύφη & την παρέα σας!

 

lazyload

 

Στο θεματικό bachelorette πάρτι "Botanical" κυριαρχούν τα πράσινα φύλλα! Εάν έχετε τη δυνατότητα να διοργανώσετε το πάρτι στον κήπο, τότε δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλά διακοσμητικά γιατί το σκηνικό σας θα είναι ήδη έτοιμο! Εάν πάλι διοργανώσετε το πάρτι σας σε κλειστό χώρο, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε μόνη σας ένα εντυπωσιακό background από χάρτινα διακοσμητικά φύλλα σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και αποχρώσεις του πράσινου. Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το τραπέζι σας, αλλά και τον υπόλοιπο χώρο, με πράσινα φυτά όπως μονστέρα, φτέρη, αρέκα, κλπ.

 

Απογειώστε την διακόσμηση του χώρου σας με μία υπέροχη γιρλάντα από μπαλόνια λευκά, χρυσά & διάφανα με χρυσό κονφετί, αλλά και πολλά μπαλόνια που γράφουν "almost mrs", τα οποία μπορείτε είτε να τα φουσκώσετε με ήλιον ώστε να αιωρούνται, είτε να τα αφήσετε στο πάτωμα. Προσθέστε μία πολύ ιδιαίτερη χρυσή πινελιά και στο γλυκό σας, με το ακρυλικό διακοσμητικό topper "almost mrs", το οποίο θα φανερώνει με μοναδικό τρόπο τον λόγο για τον οποίο γιορτάζετε!! Αυτές οι χρυσές λεπτομέρειες θα δώσουν στο στήσιμό σας τη λάμψη & το στιλ που χρειάζεται ένα πάρτι bachelorette! 

 

lazyload

lazyload

lazyload 

 

Στο υπέροχο αυτό σκηνικό που θα συνθέσετε από φύλλα & μπαλόνια ταιριάζουν φυσικά τέλεια τα ξύλινα διακοσμητικά. Μπορείτε λοιπόν να προσθέσετε ξύλινα στεφάνια που γράφουν "Bride to Be", ολοκληρώνοντας έτσι την διακόσμηση του χώρου και δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα.

 

 lazyload

 

Για τα γλυκά ή το finger food που θα προσφέρετε στις φίλες σας, επιλέξτε χάρτινα πιάτα & χαρτοπετσέτες από την συλλογή Botanical, ώστε να δένουν όλα μοναδικά με την απόλυτα chic διακόσμηση του πάρτι σας!

 

lazyload  lazyload

 

Τέλος, μην ξεχάσετε να επιλέξετε πρωτότυπα αξεσουάρ για το τιμώμενο πρόσωπο του πάρτι! Με το στεφάνι με φύλλα ευκάλυπτου & λευκό πέπλο που γράφει "Bride to Be" θα ξεχωρίζει σίγουρα, όπως άλλωστε επιβάλλεται!!

 

lazyload

 

Και φυσικά εκμεταλλευτείτε το όμορφο σκηνικό που έχετε στήσει για να βγάλετε υπέροχες φωτογραφίες και να κρατήσετε τις αναμνήσεις από την ιδιαίτερη αυτή ημέρα ανεξίτηλες. Χρησιμοποιήστε ένα πλαίσιο φωτογραφίας Polaroid και photo booth props για ακόμα πιο πρωτότυπες φωτογραφίες!

 

 lazyload

 

Βρείτε εδώ όλα τα διακοσμητικά που θα χρειαστείτε για να στήσετε το δικό σας chic bachelorette πάρτι!!