Λίγα λόγια για εμάς...

Είμαστε η Χριστίνα & ο Γιώργος!

Η ιδέα για το Sweebies γεννήθηκε λίγο πριν τα δεύτερα γενέθλια του πρώτου μας γιου, στις αρχές του 2012, όταν αρχίσαμε να διοργανώνουμε το πάρτι του. Δυσκολευτήκαμε πολύ να βρούμε ιδιαίτερα και ποιοτικά είδη για το τραπέζι και τη διακόσμηση, τα οποία να ταιριάζουν στην αισθητική μας. Χρειάστηκε να αφιερώσουμε πολύ χρόνο αλλά και να κατασκευάσουμε κάποια πράγματα μόνοι μας.

Έτσι λοιπόν, λίγους μήνες μετά, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία online boutique όπου θα μπορεί κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται για να διοργανώσει εύκολα και γρήγορα ένα πάρτι με στιλ και αισθητική!

Πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό και το ίδιο πάθος, αναζητάμε όμορφα και πρωτότυπα προϊόντα σε όλο τον κόσμο, για να εμπλουτίζουμε συνεχώς τη συλλογή μας με νέα & ποιοτικά είδη πάρτι και διακόσμησης!

Ελπίζουμε η online boutique μας αλλά και το νέο μας concept store στα Βριλήσσια να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την οργάνωση πολλών πάρτι, και όχι μόνο παιδικών!! Είναι τόσο όμορφο και τόσο σημαντικό να γιορτάζουμε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας, που θα πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε μικρή ή μεγάλη αφορμή που παρουσιάζεται στη ζωή μας για να διοργανώνουμε μία μικρή γιορτή ή ένα πάρτι όσο πιο συχνά γίνεται! Τα γενέθλια της μαμάς ή του μπαμπά, της γιαγιάς ή του παππού, μία επέτειος, μία επαγγελματική επιτυχία, το τέλος της σχολικής χρονιάς, η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο ή η αποφοίτηση, μία επιτυχία σε εξετάσεις, η επίτευξη ενός προσωπικού στόχου, μία μετακόμιση σε καινούργιο σπίτι, η έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών...

Στην online boutique μας αλλά και στο κατάστημά μας στα Βριλήσσια θα βρείτε ιδέες & προτάσεις για θεματικά πάρτι παιδικά & ενηλίκων, καθώς και μία πολύ μεγάλη συλλογή από είδη πάρτι και διακόσμησης, σε minimal πάντα ύφος και υψηλή αισθητική, για να διοργανώσετε μία πολύ ξεχωριστή γιορτή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όποια κι αν είναι η περίσταση!

Celebrate every little occasion. Celebrate every day. Celebrate Life.

X. & Γ.

lazyload

Παρακαλώ περιμένετε...

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι αγορών σας.


Συνέχιση αγορών Καλάθι αγορών